Maden

I Spiseladen tilbyder vi en simpel menu lavet på hjemmedyrkede og lokale råvarer. Vi gør os meget umage for at lave veltillavet mad med respekt for årstiden og øens specialiteter.

I vores køkkenhave dyrker vi selv kartofler, løg, kål, krydderurter, squash, rabarber og forskellige frugter og bær. I samarbejde med gårdbutikken Nørresø, som er Drejøs lokale kvægavler, serverer vi kød fra køer der har græsset på Drejø.

Med udgangspunkt i ovenstående råvarer har vi udviklet en menu som primært består af smørrebrød samt grillede sandwich.

Hver dag serverer vi desuden hjemmebagt kage og kaffe/the samt et udvalg af lokale øl, kolde drikkevarer og hjemmelavede snaps.

Hver fredag inviterer vi til fællesspisning, hvor vi serverer et varmt måltid mad ved langborde for alle, som måtte have lyst til at deltage.
Husk at tilmelde dig en plads ved bordet.

%d bloggers like this: