Om os

Med studiebøgerne under armen tog vi i påsken 2020 fra København til Drejø for at besøge Nicolines far Jesper, som er fastboende på øen.
Så snart færgen lagde til på Drejø blev vi grebet af ølivets ro og idyl. Frie køer græsser på markerne, folk kører rundt i traktorer, og der er havudsigt stort set uanset, hvor du befinder dig.
Desværre lider Drejø, som de fleste andre småøer en svær skæbne. På Drejø er der en hyggelig lille købmand, som holder åbent hele året, og ellers er der kun få tilbud for de lokale på øen.
Det var på denne tur, vi fik ideen til at sætte liv i den gamle lade på Jespers gård og lave en hyggelig lille sommerrestaurant. Spiseladen på Drejø er lokalt forankret, og vi håber på at kunne samle øens beboere samtidig med at gøre Drejø til et mere attraktivt sted at være for øens besøgende.

Til daglig studerer vi begge på henholdsvis DTU og CBS i København. Ingen af os har erfaring som restauratører, men vi har en stor kærlighed for mad og de gode og hyggelige oplevelser, som er forbundet med måltidet. Denne passion håber vi at kunne dele med jer.
Vi håber vores begejstring for Drejø og projektet omkring Spiseladen vil smitte af på jeres oplevelse i restauranten.

Vi glæder os til at skåle med jer hele sommeren!

De bedste hilsner
Rasmus & Nicoline


Mandag: lukket
Tirsdag: 12-17
Onsdag: 12-17
Torsdag: 12-17
Fredag: 12-15
– Fredagsbar fra kl. 19.00
Lørdag: 12-17
Søndag: 12-17

spiseladen.drejoe@gmail.com

Drejø Skovvej 8
5700, Svendborg

%d bloggers like this: